schedule
Понеделник - Петък (9.00 - 18.30)
phone
КЛЮЧАР СОФИЯ
Обади се сега

0888 617 595

Имате нужда от опитен ключар! Не се колебайте да се свъжете с нас. Нашият Авариен екип може да се справи с всяка ситуация, в която попаднете:

  • Изгубили сте си ключовете и не знаете какво да правите. Не е нужно да се притеснявате нашият ключар ще се отзове моментално. Незавасимо дали става дума за секретен патрон, касова брава или заключен автомобил. В този случай в зависимост от заключващата система може да се прекодира старата брава или патрон (да се смени шифъра - услугата се извърша с електронни управляеми машини работещи с голяма точност и прецизност), или да се замени с нова.
  • Понякога се случва да се счупи ключът в ключалката. Нашите ключари ще пристигнат на адреса ще извадят счупеното арче и ще възстановят ключа.
  • Ключа е блокирал в патрона или бравата. Kлюча върти но бравата да не се отваря.
  • Бравата ви е разбита от злонамерени лица. Нашият авариен ключар ще я възстанови. А при нужда ще предложи нова заключваща система, преглагаща максимална сигурност и защита.
  • Хлопната отвън врата. Някои врати са с монтирана топка от външната страна и врата отвън се отваря само с ключ, но понякога се случва поради една или друга причина да. хлопнете вратата от вън и ключовете ви да останат вътре. Специалистите на ключар.eu разполагат със специални инструменти за да са ви полезни в тази ситуация.

Нашияте ключари разполагат с най съвременна и модерна техника и са състояние да се справят с всяка заплетена ситуация!

Поредлагаме аварийно посещение на територията на цяла София на ниски цени.

keyservicebg@gmail.com

бул. Патриарх Евтимий 19А
София

phone
Пн - Пт (09:00 - 18:30)
0888 617 595
icon
kluchar.eu logo2

За нас

Разполагаме с най голямото разнообразие от заготовки за ключове на склад, няма да ви се налага да чакате ако искате да ви се изработи голямо количество от даден ключ. Нашите ключари са обучени да се справят във всякакви ситуации.

keyservicebg@gmail.com

бул. Патриарх Евтимий 19А
София

phone
Пн - Пт (09:00 - 18:30)
0888 617 595