schedule
Понеделник - Петък (9.00 - 18.30)
phone
КЛЮЧАР СОФИЯ
Обади се сега

0888 617 595

Изгубили сте ключовете на колата си, но нямате резервни?

Не се притеснявайте. Свържете се с нас и ние ще се отзовем моментално.

Съветът ни е да не изпадате в паника. Не се опивайте отваряте сами автомобила тъй като това може да доведе до повреда на ключалка, уплътнение или одраскана боя.

В случай, че разполагате с механичният код на ключа няма да се налага отваряне, тъй като разполагаме със специлизиран софтуер с който ще можем да ви изработим нов ключ. Механичният код обикновено се предоставя при покупка на автомобила.

При изгубени ключове се минава през следните стъпки:

  • аварийно отваряне - извършва се със специализирани ключарски инструменти
  • демонтаж на автоключалката и изработване на нов ключ
  • Повечето автомобили произведение след 1995 година разполагат с вграден имобилайзър, който се деактивира от транспондер намиращ се в корпуса на ключа. Поради тази причина нарязаният от нас ключ най вероятно няма да може да стартира двигателя.

Ето защо в новият ключ трябва да се постави специализиран чип, който ще се програмира на самият автомобил. След програмиране на чип транспондера новият ключ ще бъде разпознаван от бордовият компютър на автомобила а всички стари ключове ще бъдат изтрити от паметта. Тук е важно да се отбележи, че дори някой да открие старите ви ключове те няма да могат да работят. Ако случайно след време намерите ключовете си ние можем да ги програмираме отново.

keyservicebg@gmail.com

бул. Патриарх Евтимий 19А
София

phone
Пн - Пт (09:00 - 18:30)
0888 617 595
icon
kluchar.eu logo2

За нас

Разполагаме с най голямото разнообразие от заготовки за ключове на склад, няма да ви се налага да чакате ако искате да ви се изработи голямо количество от даден ключ. Нашите ключари са обучени да се справят във всякакви ситуации.

keyservicebg@gmail.com

бул. Патриарх Евтимий 19А
София

phone
Пн - Пт (09:00 - 18:30)
0888 617 595