schedule
Понеделник - Петък (9.00 - 18.30)
phone
КЛЮЧАР СОФИЯ
Обади се сега

0888 617 595

Ремонт и въстановяване на автоключалки

Ако вашата автоключалка или контактен патрон е разбита от злонамерени лица, или просто е износена от дългогодишна употреба. Нашият специалист ключар ще я възстанови. Разполагаме на склад с резервни части за всякакъв вид автоключалки и патрони. Ако ремонта на ключалката е невъзможен можем да я заменим с нова оригинална или заместител. В някои случаи на мястото на ключалката може да бъде поставена тапа, която имитира на външен вид ключалка. Ако сте загубили някой или всички ключове на автомобила си не се колебайте да се свържете с наш авариен ключар. В този случай дори да ви направим нов ключ вие ще имате опасения, че някой може да влезе в автомобила ви и да го запали. Ето защо ни е предлагаме услугата прекодиране (смяна на шифър). Услугата ще ви бъде извършена с електронно управляема машина която разполага със софтуер сменящ шифъра на ключалката с точност сходна с тази на завода производител. Кода на транспондера на изгубеният ключ може да бъде изтрит от компютъра на вашият автомобил.

Можем да ви бъдем полезни и със следното:

  • Възстановяваме счупени или прекалено износени ключове дори при липсващи части от ключа (в някои случаи*).
  • Разполагаме на склад с кутии (празни дистанционни) за ключове, с които можем да ремонтираме вашият ключ при скъсани бутони или счупен корпус.
ремонт на автоключалки Възстановяване на силно износен ключ
възстановяване на счупен ключ

keyservicebg@gmail.com

бул. Патриарх Евтимий 19А
София

phone
Пн - Пт (09:00 - 18:30)
0888 617 595
icon
kluchar.eu logo2

За нас

Разполагаме с най голямото разнообразие от заготовки за ключове на склад, няма да ви се налага да чакате ако искате да ви се изработи голямо количество от даден ключ. Нашите ключари са обучени да се справят във всякакви ситуации.

keyservicebg@gmail.com

бул. Патриарх Евтимий 19А
София

phone
Пн - Пт (09:00 - 18:30)
0888 617 595