количка (0 бр.)
сума: 0.00BGN


Ние от ключарско и точиларско ателие kluchar.eu сме с дългогодишен опит в областта на ключарските и точиларски услуги. Използваме консумативи и материали с гарантирано качество на водещи европейски фирми. Работим с последно поколение електронноуправляеми ключарски машини. Предлагаме широк асортимент от заключващи системи и аксесоари. Разполагаме на склад с оригинални автомобилни ключове, автоключалки и контактни патрони.quest

Защо да изберете нас ли? Защото разполагаме най голямото разнообразие от заготовки за ключове на склад, защото няма да ви се налага да чакате ако искате да ви се изработи голямо количество от даден ключ, а за количество предлагаме и отстъпки! Нашите ключари са обучени да се справят във всякакви ситуации.
За ваше удобство разполагаме и с две паркоместа обозначени с надпис за клиенти на 'ключар точилар'

Авариен ключар

Изгубени ключове, хлопната врата, счупен ключ, блокирала брава, ключовете са останали заключени в колата ви...Това са едни от най-често срещаните проблеми в ежедневието на нашият ключар. Не се тревожете, оставете всичко в нашите ръце и тези проблеми ще бъдат решени. Нашият авариен ключар ще се отзове по възможно най-бързия начин. Разполагаме с инстументи за отваряне от последно поколение на водещи реномирани фирми, които гарантират качество на предлаганиете от нас услуги на достъпни за вас цени. С нашият авариен ключар можете да се свържете на тел: 0888 617 595

Изграждане на мастер кей системи

Мастер кей системитеса един удобен начин за контрол на нивото на достъп. В повечето от случайте системата се състои от главен (grand master) ключ който има достъп до всички зони и ключове, които имат достъп до определени зони.

Мастер системите са строго индивидуални и се разработват според изискванията на всеки клиент, така че да отговорят на неговите потребности.

В зависимост от начина на изработка мастер системите могат да намерят приложение както в администрaтивни сгради и хотели, така и жилищни кооперации.

Едно от основните предимства на мастер системите, че не е необходимо да носите цяла връзка с ключове за да имате достъп до определени зони. Мастер системата може да бъде така разработена, че с един и същи ключ да можете да отворите входната врата, врати на общите помещения, както и вратата на вашият апартамент и пощенска кутия.

Изработка на ключове от майстор ключар

Изработваме широк асортимент от секретни, касови, помпови, автомобилни ключове и др. Ключовете се нарязват с високопрецизни електронноуправляеми машини, отговарящи на стандартите на завода производител. Разполагаме на склад с огромно разнообразие от всякакви модели ключове. Предлагаме широк асортимент от оригинални автомобилни ключове както и празни кутии за ключове, вслучай че се е скъсал бутон или се е счупил вашият ключ. Възстановяваме секретността на силно износени или счупени ключове.

Ключове с чип - имобилайзер

Фабрично почти всички автомобили произведени след 1995г. са в вграден чип-транспондер. Така, че ако вашият автомобил е произведен след тази година то той по всяка вероятност е с чип, който на практика не е видим. Ако желаете заповадайте при нас да проверим вашият ключ и при желание от ваша страна да ви изработим дубликат на ключа на достъпни цени. Изработваме ключове с фиксиран, крипто и някои модели с плаващ код. Предлагаме услуга по изтриване на изгубени ключове с чип от паметта на атомобила, както и синхонизация на оригинални дистанционни управления

Ремонт и прекодиране

Доста неприятна ситуация е да изгубите ключове от скъпо струваща брава. В такива случай нашите ключари ви предлагат услугата смяна на шифър (прекодиране) при което ви получавате нова секретност на вашата брава и комплект ключове на цена доста по ниска от себестойността на бравата. Процедурата е автоматизирана, за нея се изпозват електронноуправляеми машини и специализиран софтуер. Нашите специалисти извършват също услугата ремонт на брави и др. заключващи устройства - подмяна на секрети и износени части

Продажба на заключващи системи

Ключарски център ключар.eu Предлага широк асортимент от всякакви заключващи устройства: брави, секретни патрони, катинари, резета, мебелни брави и др. При нас можете да откриете стоки на фирмите: MAUER, EURO ELZET, EVVA, MULT-LOCK, SECUREMME, POTENT, METAL, СОНИКО, KALE и др. Сервизен център сме на MAUER NW4 и EVVA.

Посещение на място

Имате нужда от посещение на място за монтаж или ремонт на вашата заключваща система! Не се колебайте да се свържете с нас. Предлагаме ви посещение на вашият адрес в рамките на София и околностите. Монтираме всякакъв вид заключваши устройста и аксесоари. Извършваме услугата по преработка на врата с касова брава във такава със секретна (поради факта че повечето касови брави са лесно преодолими от недоброжелателни лица)

Ремонт на автоключалки.

Ако вашата автоключалка или контактен патрон са износени от продължителна употреба или са разбити от недоброжелатели, нашият ключар може да ги възстанови и ремонтира. В случай, че ремонта е невъмиожем можем да ви предложим нови оригинални или заместители по други фирми.

Изработване на ключ по ключалка

Изгубили сте, или нямате ключове от секретен патрон, куфар, катинар или друго заключващо устройство. Необходимо е просто да ни донесете съответното заключващо устройство и нашият ключар ще ви направи ключ по самата ключалка. Ако знаете или имате записан механичният код на ключалката ключът може да ви бъде нарязан с електронно управляеми машини без дори да ни носите ключалката.

Безплатна консултация по телефона и на място.

При възникване на каквито и да било въпроси от ваша страна, във връзка с изработка на ключове, монтаж и ремонт на заключващи устройства, Какви брави е удачно да си монтирате и т.н. Не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип от висококвалифицирани специалисти е на ваше разположение!Кутии за дистанционни

PHU47 SMART1


Цена: 16.80 лв

CY22KP 2B BAT


Цена: 12.00 лв

PHU50KP 3B BMW


Цена: 9.60 лв

ER28 FORD


Цена: 9.60 лв

ER47 HYUNDAI 3B


Цена: 30.00 лв

HU35KAP


Цена: 7.20 лв

Ключарски услуги по код или по карта

Нарязването на ключове по код е процес, при който механичният код на ключа се задава на ключарска машина с компютърно управление. Машината нарязва ключа самостоятелно съгласно стандартите на завода производител на съответното заключващо устройство - автомобилна ключалка, секретен патрон, касова брава и др. Повечето реномирани производители предлагат своите секретни партони заедно с карта, по която може да бъде изработено копие на вашите ключове. Ако разполагате с карта например на фирмата MULT-LOCK е достатъчно да ни донесете само картата и ние ще ви изработим дубликат на ключа. Механичният код на вашият автомобил може да бъде взет от дилъра на съответната марка и това да ви спести доста проблеми и разходи при изгубени ключове.

Имате нужда от ключар или авто ключар тел.: 0888 617 595 

Copyright © kluchar.eu. All rights reserved

Общи условия на сайта

Политика за поверителност на личните данни

visa visa electronmastercard maestro

Google+

Този сайт използва cookies. За коректната му работатрябва да активирате cookies във Вашия браузър.

Използването имената и изображенията на всички запазени марки автомобили е единствено и само като ориентир.