schedule
Понеделник - Петък (9.00 - 18.30)
phone
КЛЮЧАР СОФИЯ
Обади се сега

0888 617 595
Изгубени ключове

Доста неприятна ситуация в която може да се окаже всеки.

На първо място не изпадайте в паника опитайте се да си спомните кога за последно сте ги виждали. Къде сте били през последните няколко часа. Дали не сте ги оставили случайно някъде. Ако резултата от това се окаже безуспешен ще е необходимо да потърсите ключар, който да отвори жилището Ви.

Когато търсите ключар избягвайте да се обаждате на телефони разлепени по входовете на блоковете. Търсете най близкият квартален ключар, който познавате и на когото можете да се доверите.

Ако търсите ключар в интернет пространството внимателно преценете на кой ще се обадите. Мрежата гъмжи от сайтове оптимизирани за гугъл с един и същи собственик. Избягвайте да се обаждате на ключари, които нямат физически адрес а предоставят в сайта си само телефонни номера.

Основните последици от изгубени ключове са свързани със сигурността. Ключовете на жилището ви са шлюз към вашия дом и загубата им ограничава достъпа ви, като същевременно предоставя на някой неограничен достъп до дома ви. Поради тази причина много собственици на жилища питат за смяна или прекодиране на ключалки.

Как загубихте ключовете си?

Решението на собствениците на жилища да сменят бравите си често е силно повлияно от начина, по който те губят ключовете си от къщата. Винаги има един въпрос който, произтича от това, че не знаете дали сте загубили ключовете си или те са били откраднати.

Ако ключовете на къщата ви са откраднати, тогава сигурността и безопасността на дома ви трябва да бъдат приоритетни, тук е важно да помислите смяна или прекодиране ключалките. От друга страна, ако случайно сте изгубили ключовете си, има много малък шанс крадците да намерят вашия изгубен ключ и да открият дома ви. В този случай можете да прибегнете до други решения, които няма да включват смяна на вашите ключалки. Ако обаче вашата сигурност е приоритет, трябва незабавно да смените ключалките на вратите си. Ако смятате, че не са изгубени а откраднати, тогава има основателна причина за безпокойство.

Дори ако вашите изгубени ключове не са били откраднати, трябва да се притеснявате ако те са придружени от някакъв друг идентификатор.

Изгубени ключове

Етикетите за ключове се използват широко, а някои собственици на жилища ги надписват за по лесна ориентация.

Едва ли някой ще ви проследи, за да нахлуе в къщата ви, но винаги е по-добре да сте в безопасност, отколкото да съжалявате.

Решението на собствениците на жилища да сменят бравите си често е силно повлияно от начина, по който те губят ключовете си от къщата. Винаги има един въпрос, който произтича от това, че не знаете дали сте загубили ключовете си или те са били откраднати.

keyservicebg@gmail.com

бул. Патриарх Евтимий 19А
София

phone
Пн - Пт (09:00 - 18:30)
0888 617 595
icon
kluchar.eu logo2

За нас

Разполагаме с най голямото разнообразие от заготовки за ключове на склад, няма да ви се налага да чакате ако искате да ви се изработи голямо количество от даден ключ. Нашите ключари са обучени да се справят във всякакви ситуации.

keyservicebg@gmail.com

бул. Патриарх Евтимий 19А
София

phone
Пн - Пт (09:00 - 18:30)
0888 617 595