schedule
Понеделник - Петък (9.00 - 18.30)
phone
КЛЮЧАР СОФИЯ
Обади се сега

0888 617 595

Как да защитим максимално жилището си?

Входна врата

Защитата на дома трябва да започне от вратата. Поставете здрава блиндирана врата и добре укрепена. На пазара се предлага голямо ранообразие от врати, избягвайте обаче да купувате от евтините китайски врати, защото защото те са изработени от много тънка ламарина и могат да бъдат срязани дори с отварачка за консерви!

За предпочитане е при поръчка на врата да изберете по дебела ламарина. Желателно е новата врата да се направи така, че да се отваря на вън, като в този случай е задължително поставяне на шипове от страна на пантите. Сега идва ред на заключващите устройства, които са един от най важните компоненти в защитата на вашето жилище.

Най добре е да се консултирате с ключар за да изберете оптималният брой и модели на заключващите устройства. Избяграйте поставянето на касови брави, тъй като те са едни от най уязвимите, крадците ги преодоляват много лесно като използват присполобление, което жаргонно наричат таралеж. По добрият вариан е да изпозвате шипова брава в комбинация със секретен патрон. В този случай обаче ще ви е необходима и бронировка на патрона, която се слага с цел да предотврати евентуалното счупване или разпробиване на патрона. По-високият клас патрони имат и вградена защита, но винаги е добре да има и бронировка.

Друг важен момент е прозорците да са добре укрепени ако живеете на първи или последен етаж. Използвайте антивзлом обков за дограма или поставете охранителна ролетка или решетка.

keyservicebg@gmail.com

бул. Патриарх Евтимий 19А
София

phone
Пн - Пт (09:00 - 18:30)
0888 617 595
icon
kluchar.eu logo2

За нас

Разполагаме с най голямото разнообразие от заготовки за ключове на склад, няма да ви се налага да чакате ако искате да ви се изработи голямо количество от даден ключ. Нашите ключари са обучени да се справят във всякакви ситуации.

keyservicebg@gmail.com

бул. Патриарх Евтимий 19А
София

phone
Пн - Пт (09:00 - 18:30)
0888 617 595