schedule
Понеделник - Петък (9.00 - 18.30)
phone
КЛЮЧАР СОФИЯ
Обади се сега

0888 617 595

В днешно време на пазара се предлага голямо разнообразие от най различни марки и модели патрони на различни производители. Пазарът буквално е залят и човек трудно може да се ориентира какво да купи.

Патронът всъщност е от изключителна важност защото той е една от най уязвимите точки във всяка заключваща система. Всъщност една система е толкова сигурна колкото най слабата и точка.

Ето защо при покупка на сектретен патрон е необходимо да прецените няколко фактора и в зависимост от тях да изберете правилният модел според степента на сигурност:

Степента са сигурност при секретните патрони може условно да се раздели на:

  • Ниска
  • Средна
  • Висока

Тук избора ще зависи от типа на вратата...

Ако тя е дървена или от фазер е абсолютно безмислено да инвестирате в скъп патрон от висок клас. В този случай ще свъши работа такъв с ниска степен на сигурност тъй като вратата може да бъде много лесно компроментирана и съветът ни към вас е да я подмените въможно най скоро.

Секретен патрон

Ако разполагате със солидна метална врата ще е необходимо да поставите патрон със средна или висока степен на сигурност.

От изключителна важност е патрона да не ”стърчи”, тъй като в противен случай може лесно да бъде хванат и счупен.

За по голяма сигурност можете да монтирате защита, която представлява метална розетка която обгръща патрона и го предпазва от счупване и разпробиване.

Защита за патрон

keyservicebg@gmail.com

бул. Патриарх Евтимий 19А
София

phone
Пн - Пт (09:00 - 18:30)
0888 617 595
icon
kluchar.eu logo2

За нас

Разполагаме с най голямото разнообразие от заготовки за ключове на склад, няма да ви се налага да чакате ако искате да ви се изработи голямо количество от даден ключ. Нашите ключари са обучени да се справят във всякакви ситуации.

keyservicebg@gmail.com

бул. Патриарх Евтимий 19А
София

phone
Пн - Пт (09:00 - 18:30)
0888 617 595